Platforma de crowdfunding pentru studenți
contact@adoptamstudenti.ro

Studenți excepționali care au nevoie de susținerea ta

Ștefan Cazacu

88.55% primit
3480 € donați din obiectivul de 3930 €
43 donatori
5 zile rămase

 

Mă numesc Ștefan Codrin Cazacu și sunt din Bacău. Am absolvit Colegiul National “Gheorghe Vrănceanu” și am fost acceptat să studiez psihologie la University of Manchester.

Interesul meu pentru psihologie a început încă din gimnaziu. Fiind un copil introvertit, observam situațiile inconfortabile fără sa intervin. Îmi amintesc când un profesor a devenit agresiv după ce a acuzat un coleg că nu învățase lecția. Imediat ce ora a luat sfârșit, am vrut să mă asigur că prietenul meu se simte bine și că îi vom contacta părinții în legătură cu acest abuz.

Deși situația familiei mele s-a schimbat radical din cauza divorțului părinților mei, acest eveniment mi-a întărit dorința de a înțelege oamenii. Locuind împreună cu mama și sora mea, am avut parte de susținere morală să îmi explorez trăirile. Din acest punct de vedere, mama, fiind consilier școlar, a devenit un model pentru mine. Ea m-a ajutat să înțeleg cum să îmi învăț prietenii să transmită ceea ce simt. În ciuda programului ei încărcat, mereu își făcea timp să asculte preț de câteva ore problemele familiale ale prietenilor mei și oferea sfaturi care sprijineau sănătatea lor emoțională. Mama ne-a învățat să scriem într-un jurnal la ce ne gândeam în diferite situații tensionate. După aceea, ne explica cum ar trebui să acționăm pe baza a ce ne deranjează pentru a putea remedia situația in cel mai corect mod.

Ajuns la liceu am intrat în trupa de teatru A.C.T. Bacău și în echipa de organizare a festivalului de teatru I.D. Fest. Participarea la festivaluri alături de oameni minunați m-a făcut să înțeleg că impactul pe care relațiile interpersonale îl au asupra oamenilor este imens. La ultimul festival am participat la un atelier în care împărtășeam cu toții evenimentele marcante din viața noastră . Realizând că am întâmpinat dificultăți similare în familie, am fost mai dispuși să ne sprijinim în toate aspectele vieții. Această experiență a dus la confirmarea dorinței de a îmi construi o carieră în domeniul psihologiei.

Șansa de a studia la University Of Manchester îmi permite să îmi duc visul la următorul nivel. Începerea aventurii mele necesită însă o sumă de bani care depășește cu mult posibilitățile mele. Inițial am considerat că pot acoperi costurile legate de chirie, transport și mâncare prin diferite job-uri pe parcursul verii, cum ar fi spălător de vase la un restaurant și livrator pe bicicletă la FoodPanda. La finalul verii, însă, am realizat că este imposibil sa strâng suma necesară. Sprijinul financiar din partea mamei nu ar acoperi decât o parte din cheltuielile legate de mâncare. Mă voi angaja part-time când ajung in Manchester, dar nu va fi suficient pentru a achita chiria integral. Având în vedere situația mea actuală, am nevoie de ajutorul dumneavoastră!

Vă mulțumesc pentru susținere!

Donația dumneavoastră
Detalii
Metoda de plată
Alegeți metoda de plată (pentru plata cu card bancar selectați PayPal)
Termeni și Condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin utilizarea platformei Adoptamstudenti.ro, denumită în continuare Platformă, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesul și utilizarea acestei Platforme sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și utilizând Platforma, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări Condițiile de Utilizare, nu trebuie să utilizați Platforma, conținutul sau serviciile sale.

Proprietatea Conținutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fără limitare toate textele și imaginile („Conținut”) sunt în proprietatea și sub dreptul de autor (copyright) ale platformei Adoptăm Studenți sau ale partenerilor acesteia, cu toate drepturile rezervate, cu excepția cazului în care este altfel specificat.

Confidențialitate si Date cu Caracter Personal

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de către Platformă numai în condițiile permise prin Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal și libera circulație a acestor date și în conformitate cu reglementările comunitare aplicabile. Detalii pot fi găsite pe pagina noastră de Politica de confidențialitate.

Prin citirea acestor Termeni și Condiții ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa in justiție în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a va opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, trimise  pe adresa de email contact@adoptamstudenti.ro vă puteți exercita următoarele drepturi, în condițiile legii:

  • să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;
  • să interveniți asupra datelor transmise;
  • să va opuneți prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime;
  • să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege.

Orice date cu caracter personal pe care le transmiteți pe Platformă, prin poștă electronică sau prin altă modalitate vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate. Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe această Platformă, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

Modificarea Termenilor și Condițiilor

Platforma Adoptăm Studenți are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile menționate în Termeni și Condiții sau Termenii și Condițiile în întregime, fără nicio notificare prealabilă și fără a fi obligată să îndeplinească vreo altă formalitate față de Utilizatori. Orice modificare este acceptată deplin și necondiționat de către Utilizatorii Platformei prin simpla utilizare sau accesare a oricărei facilitați oferite de Platformă.

Limitarea răspunderii

Platforma Adoptăm Studenți și societățile sale afiliate, funcționarii, directorii, angajații, agenții sau orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului său. Platforma Adoptăm Studenți nu își asumă nicio responsabilitate și nu va fi răspunzătoare pentru nicio daună sau viruși care ar putea sa vă infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării acestui site, sau a descărcării oricărui material, informații, text, imagini, video sau audio de pe acest site.

Legislație aplicabilă și Jurisdicție

Aceste Condiții de Utilizare și utilizarea acestei Platforme sunt guvernate de legile din România. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile Condițiilor de Utilizare și/sau Conținutul Platformei sau în cazul disputelor în care aceste Condiții de Utilizare și/sau această platformă vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție de Adoptăm Studenți, studenții acceptă condițiile din Regulamentul de participare pentru studenți.

Prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție pentru donatori, donatorii acceptă condițiile din Regulamentul pentru donatori.