2.29% primit
150 € donați din obiectivul de 6558 €
4 Donors
43 zile

 

Mă numesc Tania Constantin și sunt din Buzău. Am absolvit Colegiul Național “B.P. Hașdeu” și îmi voi începe studiile la University of Birmingham pe Psihologie.

Am realizat ce înseamnă psihologia pentru mine și evoluția mea abia în SUA, în schimbul academic de care am avut parte în 2019. Pe parcursul experienței mele americane, am adunat peste 320 de ore de voluntariat, fie la spitalul din preajmă, la azilul local sau în cafenele pentru persoane defavorizate. Unul dintre cele mai fericite momente a fost competiția statală FCCLA (Family, Career, Community, Leaders of America), unde am obținut medalia de aur pentru prezentarea culturii României pe un fundal psiho-social.

După ce am revenit în țară, mi-am propus să îmi implementez propriile mele proiecte pentru comunitatea mea, astfel devenind din ce în ce mai conștientă de importanța interacțiunilor mele. De exemplu, Ziua Ștafetei 2019, săptămâna asociației mondiale Terre des Hommes dedicată orientării în carieră în România, a fost o primă ocazie pentru mine să îmi testez abilitățile de recrutare și am avut rolul de Coordonator Local. Am mobilizat business-uri locale, sponsori și profesioniști pentru ca participanții mei să descopere mai bine piața muncii. Ulterior, am fost selectată pentru ateliere practice de la Departamentul de Stat SUA în Varșovia și Kiev, ca să îmi demonstrez implicarea socială cot la cot cu alți zeci de europeni. Ca rezultat, în februarie 2020, am creat și coordonat Shark Tank 2.0, conferință națională de antreprenoriat pentru liceeni, un weekend în care am prezentat, alături de 3 speakeri cunoscuți, problematici actuale în societate din punct de vedere antreprenorial.

Personal, studiile mele la University of Birmingham, sunt importante pentru a-mi urma planurile atât academice, cât și personale. Universitatea este printre cele mai căutate din Europa pentru programul lor de Psihologie, iar curriculumul oferit mă va dezvolta în domeniu. În viitor, mi-aș dori să îmi folosesc cunoștintele în psihologie să ghidez oameni și afaceri drept consultant sau consilier. Studiile mă vor ajuta să îmi îndeplinesc visul meu, misiunea de a da înapoi comunității.

Un obstacol bine-știut până acum este cheltuiala foarte ridicată. Deși plănuiesc să îmi găsesc un job part-time, iar părinții încearcă să mă susțină, diferențele nu sunt deloc de ignorat. Sper să reușesc totuși cu ajutorul dumneavoastră să acopăr o parte din cămin, transport și manuale/cursuri.

Vă mulțumesc pentru ajutor!

Cu drag,

Tania Constantin

Donația dumneavoastră
Detalii
Metoda de plată
Alegeți metoda de plată (pentru plata cu card bancar selectați PayPal)
Termeni și Condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin utilizarea platformei Adoptamstudenti.ro, denumită în continuare Platformă, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesul și utilizarea acestei Platforme sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și utilizând Platforma, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări Condițiile de Utilizare, nu trebuie să utilizați Platforma, conținutul sau serviciile sale.

Proprietatea Conținutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fără limitare toate textele și imaginile („Conținut”) sunt în proprietatea și sub dreptul de autor (copyright) ale platformei Adoptăm Studenți sau ale partenerilor acesteia, cu toate drepturile rezervate, cu excepția cazului în care este altfel specificat.

Confidențialitate si Date cu Caracter Personal

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de către Platformă numai în condițiile permise prin Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal și libera circulație a acestor date și în conformitate cu reglementările comunitare aplicabile. Detalii pot fi găsite pe pagina noastră de Politica de confidențialitate.

Prin citirea acestor Termeni și Condiții ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa in justiție în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a va opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, trimise  pe adresa de email contact@adoptamstudenti.ro vă puteți exercita următoarele drepturi, în condițiile legii:

  • să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;
  • să interveniți asupra datelor transmise;
  • să va opuneți prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime;
  • să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege.

Orice date cu caracter personal pe care le transmiteți pe Platformă, prin poștă electronică sau prin altă modalitate vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate. Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe această Platformă, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

Modificarea Termenilor și Condițiilor

Platforma Adoptăm Studenți are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile menționate în Termeni și Condiții sau Termenii și Condițiile în întregime, fără nicio notificare prealabilă și fără a fi obligată să îndeplinească vreo altă formalitate față de Utilizatori. Orice modificare este acceptată deplin și necondiționat de către Utilizatorii Platformei prin simpla utilizare sau accesare a oricărei facilitați oferite de Platformă.

Limitarea răspunderii

Platforma Adoptăm Studenți și societățile sale afiliate, funcționarii, directorii, angajații, agenții sau orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului său. Platforma Adoptăm Studenți nu își asumă nicio responsabilitate și nu va fi răspunzătoare pentru nicio daună sau viruși care ar putea sa vă infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării acestui site, sau a descărcării oricărui material, informații, text, imagini, video sau audio de pe acest site.

Legislație aplicabilă și Jurisdicție

Aceste Condiții de Utilizare și utilizarea acestei Platforme sunt guvernate de legile din România. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile Condițiilor de Utilizare și/sau Conținutul Platformei sau în cazul disputelor în care aceste Condiții de Utilizare și/sau această platformă vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție de Adoptăm Studenți, studenții acceptă condițiile din Regulamentul de participare pentru studenți.

Prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție pentru donatori, donatorii acceptă condițiile din Regulamentul pentru donatori.