Cu o experiență impresionantă ca profesionist, Loredana consideră că o reprezintă cel mai mult faptul că este mămică de doi copilași, unul dintre ei  fiind “a highly gifted child”.

“Fiind mamă de copil highly gifted, am realizat că nu există o rețetă generalizată pentru educația copiilor mei, deoarece fiecare copil este unic. Educația pentru mine și familia mea înseamnă să vedem unicitatea fiecărui copil, să-i oferim acces la educație personalizată și să îi ajutăm pe fiecare dintre ei să își atingă potențialul maxim”.

În contextul dinamic al societății în care trăim, promisiunea noastră, a părinților, este să creștem copii încrezători în forțele proprii, dezvoltați emoțional și social, conectați cu ei înșiși și cu cei din jur, iubitori de natură, implicați în comunitate, lifelong learners.

Dr. Wayne Dyer spunea: “Ce cred alții despre tine nu este problema ta. Unul din punctele cele mai înalte la care poți ajunge este să devii independent de opiniile altor oameni.” – și asta este ceea ce îi învăț eu pe copiii mei, zi de zi!