Mădălina se simte împlinită acum când, la 16 ani de la înființarea primei grădinițe Butterfly, a reușit să aducă inovație în educația românească prin proiectul EduBox.

EduBoxFostă sportivă de performanță, a simțit nevoia să completeze educația obținută în copilărie și adolescență într-un mod atipic (educație realizată printre antrenamente extenuante, cantonamente lungi departe de familie și competiții) urmând cursuri ca adult la Cambridge University. Acolo a descoperit ce înseamnă cu adevărat educația de calitate, a găsit profesori interesați nu numai de ce a citit, de ce informații a asimilat, ci de ceea ce gândește cu adevărat.

Mădălina susține îmbinarea formalului, informalului și non-formalului în educație și crede cu putere în necesitatea educației permanente.

„Mi se pare fascinant să ai puterea de a lăsa o amprentă pozitivă asupra întregii vieți a unui copil sau student. Un gest simplu poate schimba o viață. Îmi doresc foarte tare ca toți copiii să găsească în drumul lor oameni care să îi susțină și să îi îndrume cu dragoste. Adoptăm Studenți asta face și sunt mândră să fiu alături de acest proiect minunat!”