Platforma de crowdfunding pentru studenți

Georgiana Strugariu

Georgiana Strugariu

Georgiana începe studiile la UCL, The Bartlett School of Architecture din Londra.  Împreună, am contribuit să îi acoperim costurile primului an de studii. Mesajul ei de mulțumire și povestea ei pot fi văzute aici.


Georgiana Strugariu

Campania Georgianei s-a încheiat cu succes! 152 de donatori, persoane fizice și juridice, din România și din străinătate, au contribuit ca Georgiana să poată studia la UCL, The Bartlett School of Architecture din Londra.

În urma campaniei de crowdfunding desfășurate pe platforma Adoptamstudenti.ro, s-au strâns 8051 de euro, suma necesară pentru a acoperi costurile aferente primului an de studiu al Georgianei, incluzând cămin, transport și mâncare.

Iată mesajul ei, înainte de plecarea spre Londra:
„Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat, pentru toate urările și pentru toate gândurile bune. Urmează să plec la Londra, voi locui la cămin și abia aștept să văd ce oportunități noi mă așteaptă acolo. Nimic din toate acestea nu s-ar fi realizat fără ajutorul vostru și rămân veșnic recunoscătoare. În ultimele 2-3 luni am avut ocazia să întâlnesc persoane excepționale, iar pentru asta țin să vă mulțumesc din suflet. Va urma o călătorie interesantă, iar eu de-abia aștept să înceapă!”

Un video de la Georgiana poți vedea aici:

 


Iar povestea Georgianei o poți accesa aici.