30.91% primit
4967 lei donați din obiectivul de 16071 lei
30 donatori
Campania a luat sfârșit

 

Eu sunt Luca. Tocmai am terminat 14 ani de studiu în sistemul de învățământ alternativ Waldorf în București și plănuiesc să îmi încep studiile de licență la una dintre cele mai prestigioase universități americane din Europa, Jacobs University Bremen, unde voi lua parte la programul de Politici Internaționale și Istorie.

Deși mi-a fost oferită o bursă de studii, voi avea nevoie de suma de 3000 de euro pentru a plăti asigurarea obligatorie de sănătate în primul an universitar, pentru a cumpăra cărțile și materialele necesare pentru cursuri și pentru a îmi asigura traiul la limita decenței în primul semestru. Bineînțeles că voi aplica pentru un job în campus, însă este nevoie de o perioadă de acomodare impusă de facultate urmată de o perioadă de interviuri în procesul de familiarizare cu cerințele jobului ales.

De-a lungul liceului m-am concentrat pe ideea de a ajuta comunitatea din care am făcut parte, conducând echipe și organizații caritabile, precum fondarea și întreținerea clubului Interact București Cișmigiu sau conducerea proiectelor culturale pentru tineri din cadrul ARCEN. M-am alăturat organizației One World Romania în dorința de a înțelege adevăratele probleme din lume, dincolo de orizontul meu. Pe plan educațional, mi-am găsit un loc bun de studiu în cadrul Casei Paleologu, fundație educațională privată, unde studiez ca bursier filosofie, istoria religiilor, științe politice, artă clasică si dialectică. De asemenea, am fost selecționat în programul Aspire Academy în 2017, numit cel mai prestigios și selectiv program de antreprenoriat și leadership din Romania, unde până în prezent mă implic în susținerea tinerilor cu potențial. În 2018, am fost selecționat în programul Oxford for Romania, un program holistic pentru elevi eminenți români cărora li se oferă o perspectivă aparte asupra vieții de student la o instituție educațională de top.

Simt că sunt foarte bun în conducerea grupurilor de inițiativă, abil în managementul situațiilor de criză, neobosit în potențarea indivizilor și tenace în setarea țintelor comune pentru a avea succes.

Știu că în cariera mea voi servi România în servicii publice, diplomație și programe de interes național.

Spun cu tărie că am nevoie de pista de lansare și de susținere pentru a îmi atinge obiectivele în care cred.

Mă înclin,

Mulțumesc,

Luca Onică