77.84% primit
4739 lei donați din obiectivul de 6088 lei
32 donatori
Campania a luat sfârșit

 

Mă numesc Oliviu Hetea și sunt din Cluj Napoca, iar anul acesta am terminat liceul și am obținut media 9,53 la Examenul de Bacalaureat. În această toamnă voi începe studiile la University of Manchester în cadrul programului „Geography with international study”.

Primul meu contact cu geografia, așa cum o știu eu, a fost vexilologia, disciplina care studiază steagurile. Îmi amintesc că, încă de pe vremea când eram copil, tot ce era colorat părea să îmi atragă atenția. În gimnaziu, am fost implicat într-un quiz online despre steaguri cu câțiva colegi, iar în urma acestuia, prin competitivitate, am reușit să-mi antrenez gândirea vizuală reținând steagurile tuturor țărilor. Totodată, asta mi-a stârnit o curiozitate constantă pentru geografie, iar acum aș putea spune că am dezvoltat o pasiune incontestabilă pentru întregul subiect.

Pe parcursul liceului am participat la diferite ediții ale concursurilor și olimpiadelor școlare, iar în clasa a XII-a am obținut un Premiu Special la Olimpiada Națională de Geografie și am participat la barajul pentru lotul național.

Continuarea poveștii mele necesită o sumă de bani pe care, din păcate, nu mi-o pot permite. Visul meu poate fi asigurat de un fond financiar necesar plecării mele la studii în Manchester pe care sper să îl pot obține cu ajutorul dumneavoastră. Acest sprijin financiar îmi va asigura baza pe care voi începe să construiesc de-a lungul următorilor patru ani prin muncă, studiu și aceeași pasiune pentru geografie.

Mulțumesc!