0.60% primit
300 lei donați din obiectivul de 50000 lei
3 donatori
38 zile rămase

 

Bună ziua!

Mă numesc Andrei Mititelu, sunt din Brașov și am absolvit Colegiul Național “Unirea”. Din toamnă voi studia la Rotterdam Business School, în Olanda, moment în care voi ajunge la baza muntelui gigantic reprezentat de lumea antreprenoriatului internațional.

Încă din copilărie am fost fascinat de ideea unei afaceri, mai ales că am crescut văzându-l pe tata pornind un mic atelier de tâmplărie chiar în sufrageria noastră. Cel mai mult îmi plăcea să văd cum o idee se materializa în produs finit, o  schiță se transforma într-un dulap iar clienții erau mulțumiți. De cele mai multe ori am fost alături de el în toate etapele acestei transformări, ceea ce m-a învățat cum funcționează un micro-business  și care sunt detaliile care fac diferența.

La 6 ani am început să practic dansul sportiv de performanță, ceea ce m-a modelat și m-a învățat ce înseamnă disciplina, reziliența, perseverența și să privesc eșecul reprezentat de rezultatele slabe ca parte integrantă din procesul de învățare. Am înțeles de mic că părinții mei făceau eforturi financiare pentru a-mi susține pasiunea, de aceea am încercat să câștig primii bani în școala generală cumpărând dulciuri pe care le vindeam apoi în curtea școlii. Am continuat să caut independența financiară și la liceu, iar de la 15 ani am lucrat ca animator educativ în fiecare vacanță, la petrecerile pentru copii. Vara trecută am avut primul meu job full-time la un service de detailing auto, unde am învățat să ofer de fiecare dată aceeași calitate a serviciilor fiecărui client, ca și cum ar fi fost mașina mea. Acest obicei m-a determinat să aleg o facultate în străinătate, pentru a putea aduce calitatea superioară a experienței internaționale înapoi între granițele României.

Faptul că am fost acceptat să studiez la RBS mi-a demonstrat că visurile pot deveni realitate, dacă muncești constant pentru a le îndeplini, ceea ce mă motivează în continuare sa încep escaladarea acestui munte. Această realizare este doar un prim pas către vârful îndepărtat și către dorința mea de a ajunge să îmi susțin familia, care trece printr-o perioada dificilă din cauza problemelor de sănătate ale tatălui meu,  așa cum am fost eu susținut în sportul pe care l-am practicat. Rotterdam Business School este centrat pe elev, bazându-se pe nevoile personale și pe stilul individual de învățare, motiv pentru care voi avea ocazia să îmi urmez propriul traseu de învățare.

Ușa care se deschide acum mă vă ajuta să urmez unul dintre cele mai bune programe de business internațional, ceea ce implică și aplicarea la un internship în Europa sau Asia în anul 3 de studiu, la o companie internațională. Această experiență mă va ajuta să înțeleg diverse culturi și, mai important de atât, folosesc toată această experiență pentru a-mi materializa visul și a deschide o școală de business în România. În opinia mea, cea mai mare hibă a sistemului educațional din România este lipsa totală a educației financiare din programa noastră.

Am în plan să lucrez în fiecare vară pentru a putea contribui la taxele de școlarizare și cheltuielile de întreținere, pentru a-mi putea continua ascensiunea. Însă investiția financiară este cu mult peste ceea ce îmi pot oferi părinții mei și ceea ce pot dobândi prin forțe proprii. Din motive medicale, tatăl meu este șomer, iar eu pot acoperi doar o parte din cheltuielile de cazare. De aceea, apelez la ajutorul vostru pentru a strânge suma de 50000 de lei (care acoperă o parte din cazare și cheltuielile traiului zilnic)  pentru a putea fi eu schimbarea pe care vreau sa o vad în lume și a putea construi una dintre cele mai bune școli de business din lume în România și, mai mult decât atât,  pentru a putea introduce educația financiară încă de la nivel gimnazial.

Vă mulțumesc!

Donația dumneavoastră
Intervalul de recurență *
Detalii
Metoda de plată
Alegeți metoda de plată
Termeni și Condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin utilizarea platformei Adoptamstudenti.ro, denumită în continuare Platformă, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesul și utilizarea acestei Platforme sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și utilizând Platforma, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări Condițiile de Utilizare, nu trebuie să utilizați Platforma, conținutul sau serviciile sale.

Proprietatea Conținutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fără limitare toate textele și imaginile („Conținut”) sunt în proprietatea și sub dreptul de autor (copyright) ale platformei Adoptăm Studenți sau ale partenerilor acesteia, cu toate drepturile rezervate, cu excepția cazului în care este altfel specificat.

Confidențialitate si Date cu Caracter Personal

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de către Platformă numai în condițiile permise prin Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal și libera circulație a acestor date și în conformitate cu reglementările comunitare aplicabile. Detalii pot fi găsite pe pagina noastră de Politica de confidențialitate.

Prin citirea acestor Termeni și Condiții ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa in justiție în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a va opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, trimise  pe adresa de email contact@adoptamstudenti.ro vă puteți exercita următoarele drepturi, în condițiile legii:

  • să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;
  • să interveniți asupra datelor transmise;
  • să va opuneți prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime;
  • să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege.

Orice date cu caracter personal pe care le transmiteți pe Platformă, prin poștă electronică sau prin altă modalitate vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate. Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe această Platformă, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

Modificarea Termenilor și Condițiilor

Platforma Adoptăm Studenți are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile menționate în Termeni și Condiții sau Termenii și Condițiile în întregime, fără nicio notificare prealabilă și fără a fi obligată să îndeplinească vreo altă formalitate față de Utilizatori. Orice modificare este acceptată deplin și necondiționat de către Utilizatorii Platformei prin simpla utilizare sau accesare a oricărei facilitați oferite de Platformă.

Limitarea răspunderii

Platforma Adoptăm Studenți și societățile sale afiliate, funcționarii, directorii, angajații, agenții sau orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului său. Platforma Adoptăm Studenți nu își asumă nicio responsabilitate și nu va fi răspunzătoare pentru nicio daună sau viruși care ar putea sa vă infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării acestui site, sau a descărcării oricărui material, informații, text, imagini, video sau audio de pe acest site.

Legislație aplicabilă și Jurisdicție

Aceste Condiții de Utilizare și utilizarea acestei Platforme sunt guvernate de legile din România. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile Condițiilor de Utilizare și/sau Conținutul Platformei sau în cazul disputelor în care aceste Condiții de Utilizare și/sau această platformă vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție de Adoptăm Studenți, studenții acceptă condițiile din Regulamentul de participare pentru studenți.

Prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție pentru donatori, donatorii acceptă condițiile din Regulamentul pentru donatori.