57.01% primit
10690 lei donați din obiectivul de 18750 lei
49 donatori
Campania a luat sfârșit

 

Mă numesc Damian Stan și sunt din Baia Mare. Am absolvit liceul anul acesta și urmează să studiez la University of Aberdeen, UK. La Examenul de Bacalaureat am obținut media 9,83 cu nota 10 la Chimie Organică și îmi doresc să studiez la programul Biochemistry.

Mă pasionează chimia pentru că explică foarte multe despre lumea care ne înconjoară, m-a fascinat încă din primele lecții și pentru că este știința pe care vreau să se bazeze viitorul meu. Ea reprezintă o provocare pentru mine: îmi antrenează mintea și mă face să mă gândesc cât mai profund la diferitele procese care se întâmplă în jurul meu, cum ar fi complexa respirație celulară sau fotosinteza. Încă din clasa a șaptea am început să particip la diferitele ediții ale olimpiadelor și concursurilor naționale, unde am primit Mențiuni Speciale și am ajuns să fiu al 15-lea de la nivelul meu.

Chiar dacă în Scoția școlarizarea nu trebuie plătită, costurile unui student în Marea Britanie sunt mari, pe care familia mea nu își permite să le acopere. Voi fi nevoit sa lucrez în timpul studiilor, dar tot mai am diferența pe care nu o pot acoperi. Finanțarea aceasta mă va ajuta să îmi îndeplinesc visul și să îmi trăiesc viitorul pentru care singurul obstacol ar fi banii.

Vă mulțumesc pentru susținere!