Elena are o carieră impresionantă, cu experiență ca investitor în startup-uri globale, bancher de investiții la Londra și consultant pe strategie în Dubai, iar acum consideră că și-a găsit menirea în a construi businessuri cu impact social pozitiv.

Ea a studiat la Dartmouth College în Statele Unite și consideră că aceasta este experiența care i-a deschis drumul către lume.

“Sunt recunoscătoare vieții că m-a dus la Dartmouth după ce am aplicat la 13 universități Americane. Dar doar acolo am avut o bursă aproape integrală. Ai mei de-abia au găsit bani de bilet de avion, iar eu am reușit să îmi iau joburi diverse prin campus care mi-au adus banii de cheltuială. În afară de educația de standard cel mai înalt pe care am primit-o, am avut cea mai frumoasă experiență de facultate, în care am cunoscut oameni din toate colțurile lumii, mi-am îmbinat interesele de business cu cele în relații internaționale și de protecția mediului; am studiat în trimestre de schimb în Italia, Franța și Africa de Sud și am făcut proiecte în India, Israel, Republica Dominicană și Ecuador.”