Elena has an impressive career, with experience as an investor in global startups, investment banker in London and strategy consultant in Dubai, and now considers that she has found her purpose in building businesses with a positive social impact.

She studied at Dartmouth College in the United States and believes that this is the experience that opened the way to the world.

“Sunt recunoscătoare vieții că m-a dus la Dartmouth după ce am aplicat la 13 universități Americane. Dar doar acolo am avut o bursă aproape integrală. Ai mei de-abia au găsit bani de bilet de avion, iar eu am reușit să îmi iau joburi diverse prin campus care mi-au adus banii de cheltuială. În afară de educația de standard cel mai înalt pe care am primit-o, am avut cea mai frumoasă experiență de facultate, în care am cunoscut oameni din toate colțurile lumii, mi-am îmbinat interesele de business cu cele în relații internaționale și de protecția mediului; am studiat în trimestre de schimb în Italia, Franța și Africa de Sud și am făcut proiecte în India, Israel, Republica Dominicană și Ecuador.”